Як відомо, руни – сильний магічний інструмент, здатний змінити життя до невпізнання, як у хорошому, так і в поганому сенсі. За цим посиланням https://sop.org.ua/?p=30319 описані тлумачення всіх рунів та їх значення. І з цим ми не можемо не погодитись. Однак говорячи про магію цих знаків, часто мають на увазі довгі рунічні формули та складні стави розміром з альбомний лист. Деколи настільки заплутані, що більше нагадують лабіринт. І що своєю творчістю хотів сказати автор ставу можна лише здогадуватись.

У вас, мабуть, вже назріло питання: «Невже можна обійтися без цих важких ієрогліфів?!» Хочемо вам сказати: не лише можна, а й потрібно! І зараз ми в цьому розберемося разом.

Ось головні секрети, яких слід дотримуватися, якщо ви хочете отримати від використання рун необхідний результат і досягти бажаного ефекту:

1.Простота

Чим простіше ставши, тим він дієвіший. Звичайно, це не завжди так буває, але в більшості випадків багато питань можна вирішити парою-трійкою рун. Я ж рекомендую взагалі використовувати одну конкретну руну під певну мету (у наступних статтях викладу магічні аспекти всіх 24 рун). Звучить як фантастика, але це правда. Та й навіщо власне вам переходити на великовагові стави, якщо ви тільки-но стали на шлях розуміння рун.

2.Ясність

Використовуйте лише те поєднання рун, яке вам зрозуміле. Якщо ви точно знаєте значення руни або сенс поєднання рун, то формулу можна використовувати. Як ще можна перевірити ваше розуміння знаків.

3.Входження в потік

Руни чудово працюють без накреслень на папері, дереві чи металі. Все, що потрібно, щоб їх запустити, це увійти до їхнього потоку. Входження у потік – невід’ємна частина у магії рун. Вона допомагає розкрити справжню природу знака та використовувати його на свою вигоду. Здійснити входження в потік можна за допомогою спеціальних технік.

4.Проспівування рун

Одна з технік входження у потік рун – співання гальдорів, про мантр. У кожної руни мантра своя, особиста, схожа за звучанням з назвою руни, але все ж таки відрізняється. В Інтернеті безліч наведених рунічних мантр, але вони далекі від справжнього звучання. Краще знайдіть вчителя, який показав, як насправді запускається енергія рун.

Як насправді працюють руни

Небезпека при виголошенні мантр

Сильно перекачавши руну та переповнивши себе її енергією, ви можете відчути нездужання: як фізичне, так і психічне. Пам’ятайте: все добре в міру!

Головні симптоми при переборі енергії рун:

головні болі

підвищення тиску

нудота

загальне нездужання

запаморочення

апатія

агресія

5.Не використовувати обмови

Найголовніший міф по роботі з рунічними знаками – це застереження. Нібито щоб руни були ефективнішими в роботі та виконали бажане, потрібно їх обговорювати. Деякі примудряються складати застереження аж на три друковані аркуші! Жах!

6.Намір та енергія

Насправді, щоб привести в роботу рунічний став, потрібні лише дві складові: намір та енергія.

Перше. Поставте рунам правильне завдання без складання застережень, пам’ятайте те, що ви хочете отримати від них, занамірте.

Друге – енергія. Для того щоб щось отримати, спочатку потрібно щось віддати. І це щось – ваша особиста енергія. Руни спочатку беруть енергію, а потім дають результат.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *