Приготування простого і перевіреного рецепту смачних млинців на молоці, які вийдуть смачними і тонкими, ми знайшли його відвідавши блог Olgrad і тепер ділимося ним з вами. Тонкі домашні млинці з ніжною структурою, обов’язково стануть для вас улюбленою випічкою, Гастрономічні хитрощі приготування знають не всі господині.

Звичайно основою млинцевого тексту є борошно, так само і інші інгредієнти відіграють не маловажну роль у приготуванні. З продуктів нам потрібно молоко, сода, курячі яйця так само використовується окріп.

Смачні млинці на молоці

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно – 1 с. л.
  • Коров’яче молоко – 1 стакан.
  • Окріп води – 1 склянка.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль і сода по – 0. 5 ч. л.
  • Цукор – 2 с. л.
  • Олія соняшникова – 2 с. л.

Підбираємо потрібну підходящу ємність з кухонного начиння, там будемо замішувати інгредієнти для приготування тіста.

Розбиваємо зручним способом два яйця в миску і додаємо солі за смаком. Далі всі ці компоненти збиваємо міксером 2-3 хвилини. У вже отриману яєчну суміш додаємо сахарны пісок, але роботу міксером не зупиняємо. Далі додаємо молоко. Через дрібне сито перепустками борошно прямо в ємність. Отримуємо густе тісто. Залишимо приблизно на 40 хвилин. Після цього часу. У киплячу воду покласти соду і перемішати. З розведеною содою окріп заливаємо в густе тісто все перемішуємо і тут на цьому етапі додаємо рослинне масло і ще раз так само все перемішуємо.

Смачні млинці на молоці

Тісто для млинців приготовлено. Залишається звичайним способом приготувати ситні смачні млинці і пригостити своїх близьких. Не забуваємо перед приготуванням млинцем трохи змастити сковорідку олією добре перед цим прогріти. Далі не великим шаром вливаємо приготовану суміш рівномірно розподіляючи її на поверхні сковорідки, при цьому зробивши звичайний круглий млинець.

Підводячи підсумок, за цим рецептом можна зробити прості й тоніці ніжні і смачні млинці на молоці зможе будь-який бажаючий, головне тут потрібно дотримуватися рекомендації рецепту і не смажити їх багато і при бажанні можна зробити трохи з хрусткою скоринкою з боків.

Якщо вам сподобався наш рецепт приготування, ми залишаємо у коментарях до рецепту і ділимося в соціальних мережах.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *